Byg, lær, flyv - og mød ildsjæle der brænder for det samme

Velkommen til KZ & Veteranfly Klubben - EAA Chapter 655

Hvis du interesserer dig for fly, der er lidt ud over det sædvanlige, er du havnet det rette sted! KZ & Veteranfly Klubben er, af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, autoriseret til at forestå tilsyn med amatørbygning og restaurering af Annex-I-luftfartøjer og klubbens projektudvalg lægger et stort arbejde i at forfatte og ajourføre den ’byggehåndbog’, som er rygraden i hele systemet omkring hjemmebygning af fly i Danmark.

Læs mere om klubben her

Vi er en forening
for alle der drømmer
om luft under vingerne

Klubbens medlemmer har en masse spændende fly, der dækker motorflyvning under, næsten, enhver form. Nogle af flyene er smukt restaurerede gamle fly, andre er lynhurtige, topmoderne fly med det nyeste udstyr. Fælles for medlemmernes fly er, at de som regel vedligeholdes af ejeren selv, hvilket reducerer omkostningerne drastisk! KZ & Veteranfly Klubben har mange tilbud til dig. Du kan deltage i kurser, som kan lære dig noget om de forskellige håndværk, som indgår i bygning og restaurering af fly, f.eks. træarbejde, metalarbejde, kompositarbejde og beklædning med dacron.

Du kan også følge klubbens aktivitet på Facebook-gruppen KZ & Veteranfly Klubben. Her poster medlemmerne aktuel info, fotos og links til mange, spændende ting. En gang om året mødes vi til det traditionsrige KZ Rally, I 2019 afholdes rallyet på Maribo Flyveplads fra 09. til 11. august. Kik dig omkring på hjemmesiden; mulighederne er mange!

Hvad brænder du for?

HER ER FIRE HISTORIER FRA FORSKELLIGE GRENE AF FORENINGEN
 
Gl-Forside
Byggesag

Byg dit eget fly

Gl-Forside
Import

Køb og import

Gl-Forside
Status-konvertering

Status-konverter et fly

 

Der er altid hjælp at hente

Vi holder sammen og hjælper hinanden. Mød ligesindede i listen over igangværende projekter her.

Udvalgte projekterVi har det sjovt

Vi mødes på kurser, til generalforsamlingen og på det årlige rally.

Læs om vores arrangementer her.
Gl-Forside

Klubbladet?

Her kan du læse klubbladet oscar yankee, der udkommer 4 gange om året. Vores redaktør sørger for, at indsamle spændende historier og nyheder til bladet fra både bestyrelsen og medlemmer. Uopfordrede bidrag til bladet er velkomne. Forslag sendes til: redaktoer@eaa655.dk

Hvis du interesserer dig for teknik, skal du selvfølgelig overveje at melde dig ind i KZ & Veteranfly Klubben.

Vi udgiver vort blad Oscar Yankee fire gange om året. Heri kan du læse om medlemmernes projekter og artikler, som handler om næsten alt indenfor områderne veteranfly og hjemmebyggede fly. Du kan, når du er blevet medlem og har fået et login, finde alle klubbladene – helt fra starten i 1969 – her på hjemmesiden. Desuden udsender vi et månedligt nyhedsbrev pr. e-mail, så du altid får den nyeste information om en masse spændende aktiviteter i ind- og udland.


Billedgalleri

Forskellige arrangementer og projekter